HELP! Mijn Mac is Langzaam (Boek)

Word je Mac wat langzamer? Zit je regelmatig te kijken naar een gekleurde strandbal die rond draait, in plaats van daadwerkelijk dingen te doen op je Mac?

Maar heb je geen zin om gelijk € 7000,- neer te leggen voor zo’n supersnelle iMac Pro? Optimaliseer dan je huidige Mac gewoon voor snelheid. Er zijn allerlei dingen die je kunt doen om je Mac weer supersnel te krijgen.

Veel van deze dingen zijn 100% gratis en, als je de juiste stappen weet eenvoudig uit te voeren. Voor andere methodes zul je misschien een stukje hardware moeten kopen, maar dit is altijd vele malen goedkoper dan een nieuwe Mac.

Zo wist een lezer bijvoorbeeld van een compleet trage Mac, naar een supersnelle Mac te gaan door simpelweg het geheugen te vervangen:

Al enige tijd vonden wij onze Mac traag. Na het lezen van de nieuwsbrief van Apple Coach heb ik het boek HELP! Mijn Mac is Langzaam aangeschaft.

Heel helder wordt uitgelegd hoe je de diagnose stelt en wat je dan kunt doen. Bij ons bleek het werkgeheugen te klein. Geheugen gekocht en zelf het oude geheugen vervangen voor nieuw.

Inmiddels is de pc na de opstart weer heerlijk snel. Zonder de hulp van Apple Coach had ik dit niet gedurfd.

– Cisca Breeuwer

In dit boek leer je niet alleen wat je moet doen, en waarom, maar ook hoe je dat moet doen!

En dat voor maar €19! (En voor slechts €8 extra heb je ook de video’s er bij!)