Overstappen van PC naar Mac

Net je eerste Mac gekocht? Of van plan dat over te stappen van de PC naar de Mac, maar vind je het nog wel lastig om straks met een heel nieuw systeem te moeten werken?

Heb je geen zin om uren (dagen) te besteden aan het uitzoeken van al die kleine dingetjes? Lees dan dit e-boek. Je kunt zo aan de slag met de Mac, zelfs als je al sinds Windows 3.11 niet anders dan Microsoft-producten gebruikt hebt.

Je leert in dit boek alles wat je nodig hebt om over te stappen van een PC met Windows naar de Mac, met OS X. Waar je bestanden moet laten, wat de verschillende programma’s zijn, welke termen we gebruiken in de Apple-wereld, hoe je sneltoetsen gebruikt, kleine tips om je overgang makkelijker te maken…

Maar ook grotere dingen: hoe je je bestanden (zoals foto’s en documenten) meeneemt van je oude PC naar je nieuwe Mac, zonder dat er iets verloren gaat; hoe je nieuwe programma’s kunt installeren op een veilige manier; wat je moet doen nu je geen Start-knop meer hebt; hoe je je oude apparatuur (zoals monitoren, muizen, toetsenborden en zelfs harde schijven) kunt blijven gebruiken..

Oh, en die oude Windows PC? Daar heb ik ook nog wat tips voor. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als NAS (die honderden, of zelfs duizenden, euro’s kosten) zodat je altijd makkelijk bij al je bestanden kan; als test-PC; gewoon simpelweg om Windows nog te gebruiken voor één of twee programma’s (maar zonder dat je daar een hele set-up met een apart beeldscherm, toetsenbord en muis voor moet gebruiken); of gewoon een handige multimedia-PC voor onder de TV. De instructies zitten allemaal in dit boek!

Kortom: dit boek is de ultieme Nederlandse handleiding voor jou als je wilt overstappen van de PC naar de Mac of die overstap net gedaan hebt en nu moet wennen aan OS X in plaats van Windows.

En dat voor maar €19! (En voor slechts €8 krijg je ook nog eens meer dan twee uur aan video-instructies bij, waarin je alles in beeld ziet!)