Last van een langzame Mac?

Word je Mac wat langzamer? Zit je regelmatig te kijken naar een gekleurde strandbal die rond draait, in plaats van daadwerkelijk dingen te doen op je Mac?

Maar heb je geen zin om gelijk € 7000,- neer te leggen voor zo’n supersnelle iMac Pro? Optimaliseer dan je huidige Mac gewoon voor snelheid. Er zijn allerlei dingen die je kunt doen om je Mac weer supersnel te krijgen.

De meeste van deze dingen zijn 100% gratis en, als je de juiste stappen weet eenvoudig uit te voeren.

Voor andere methodes zul je misschien iets moeten kopen, maar dit is altijd vele malen goedkoper dan een nieuwe Mac.

Zo wist deze cursist bijvoorbeeld van een compleet trage Mac, naar een supersnelle Mac te gaan door simpelweg het geheugen te vervangen (ongeveer 50 euro):

Al enige tijd vonden wij onze Mac traag. Na het lezen van de nieuwsbrief van Apple Coach heb ik het boek HELP! Mijn Mac is Langzaam aangeschaft.

Heel helder wordt uitgelegd hoe je de diagnose stelt en wat je dan kunt doen. Bij ons bleek het werkgeheugen te klein. Geheugen gekocht en zelf het oude geheugen vervangen voor nieuw.

Inmiddels is de pc na de opstart weer heerlijk snel. Zonder de hulp van Apple Coach had ik dit niet gedurfd.

– Cisca Breeuwer

In deze cursus leer je niet alleen wat je moet doen, en waarom, maar ook hoe je dat moet doen! Dit doen we door middel van stap-voor-stap video’s, waar je gewoon op mijn scherm meekijkt en precies kunt doen wat ik doe.

Zo is het voor iedereen mogelijk om mee te doen, ook zonder technische kennis.

En dat voor maar € 9,95!

Start nu

Ook andere mensen zijn erg te spreken over de informatie. Neem Joseph maar als voorbeeld:

Ik voelde me computer-technisch eigenlijk niet onderlegd genoeg om een online cursus te volgen. Maar tegelijk zat ik zwaar in de miserie, ik had nog geen twee jaar mijn Mac mini en ik zat hier bijna langer te wachten dan met mijn vorige pc.

Zoals in mijn vorige venster, hij ging traag, tergend traag. Ik had wel een en ander verwijderd van apps en wat instellingen veranderd maar dat veranderde heel weinig aan de snelheid van mijn Mac, hij bleef me “tergen”.

Voorheen durfde ik deze Mini nooit meer uitdoen, gewoon omdat het veel te lang duurde vooraleer hij opstartte. Maar na de tips van Martijn zijn cursus is het een juweeltje geworden!

– Joseph Coudenys

Start nu