De Mac is de verzamelnaam voor Apple's desktop-computers en laptops. De Apple-variant van wat je een "PC" zou noemen; een persoonlijke computer.

Of je nu al langer bekend met de Mac, dit je eerste Mac is, of je misschien nog maar overweegt om een Mac te kopen…

Ik kan je waarschijnlijk wel een beetje op weg helpen.

We kunnen beginnen bij het begin: wat is een Mac?

Of misschien weet je dat al wel, maar ben je niet overtuigd dat de Mac een betere keuze voor jou is dan een "gewone" PC, met Windows. En ik zal je nu vast zeggen: misschien is dat zelfs wel de betere keuze voor jou.

Maar de Mac heeft zeker voordelen. Daarom leg ik je uit waarom je een Mac zou kopen, zonder dat ik je iets wil "verkopen".

En als je dat allemaal gelezen hebt, en denkt "Nou… Eigenlijk klinkt het wel goed voor mij", wil ik je nog wel even waarschuwen dat het soms een "slecht moment" is om er één te kopen.

Er zijn bepaalde periodes dat het er sterk in zit dat er een nieuw model aankomt, en het is zonde als jij de hoofdprijs betaalt voor het oude model — net 1 week van te voren. Dus wanneer moet je een Mac kopen?

En als je weet wanneer, waar dan? Help ik je ook mee hoor, door je de beste opties te geven waar je een Mac moet kopen.

De belangrijkste vraag is misschien: welke Mac je moet kopen.

Daarom heb ik specifiek voor die vraag een hulpmiddel ontwikkeld, wat je precies kan vertellen welke Mac het best geschikt is voor jou. Je vindt 'm hier.

En dan ten slotte… Welke rol kan ik hier in spelen? Ik vertel je meer over Apple Coach, als je er inderdaad aan toe zou zijn om een Mac te gaan gebruiken. (Of een Apple Watch, iPhone, iPad, Apple TV… Eigenlijk ben ik vrij goed bekend met alle Apple-producten. 😉)

Nog even alle links op een rijtje:


meld je nu aan voor je gratis sneltoetsen spiekbriefje