Loop je tegen een probleem aan met je Apple? Of wil je er gewoon meer over leren?

Naast de vele gratis tips die ik wekelijks deel, is er ook ruimte voor meer verdieping.

Hier een kort overzicht, klik op de naam voor meer informatie:

  • Apple Coach Academie: de Apple Coach Academie is voor jou als je vooral zelfstandig wilt leren. Voor een vast bedrag per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle Apple cursussen van Apple Coach! (En dat zijn er nog al wat…)
  • Hulp-op-afstand: liever directe hulp? Dat kan ook! Op afstand kijk ik mee op je computer (met jouw toestemming) en los ik je computer problemen op.
  • Mac onderhoud: heb je behoefte aan een goede schoonmaak op je Mac? Iemand die alles even voor je nakijkt, opruimt, optimaliseert? Kortom: iemand die zorgt dat je Mac weer goed werkt? Vraag dan een onderhoudsbeurt aan.
  • Veilige Mac scan: veiligheid is belangrijk. Dat is gewoon zo. En zijn Macs over het algemeen veiliger dan Windows PC's? Ja. Maar dan moeten ze wel correct ingesteld zijn. In de Veilige Mac scan kijk ik je hele Mac voor je na.
  • Reservekopie Mac (backup): heb je belangrijke zaken op je Mac, of een (externe) harde schijf staan? Of dat nu je foto's zijn, zakelijke documenten, of een creatief project… Je wilt dat het niet verloren gaat. Daarom kan ik eenvoudig een reservekopie voor je inrichten, zodat je daar nooit meer over na hoeft te denken.
  • Automatisering: ik ben gek op automatisering. Echt waar, ik vind het gewoon ontzettend leuk om een proces te nemen, en te kijken hoe we kunnen zorgen dat de computer zoveel mogelijk van het werk doet. Scheelt jou tijd en geld, en ik vind het leuk om te doen. Wat wil je nog meer?