Mac versnellen met externe SSD


Je Mac werkt niet meer zo snel als eerst en dat kan frustrerend zijn. Maar in plaats van een nieuwe computer te kopen, is er een veel goedkopere oplossing: een externe SSD (Solid State Drive). Een externe SSD kan je Mac razendsnel maken en het beste is: je hoeft geen nieuwe computer te kopen.

Het enige wat je nodig hebt is de juiste externe SSD, en een beetje hulp bij het installeren van de software en het overzetten van je bestanden.

Wat doe ik voor je?

Natuurlijk kan ik je helpen bij het kiezen van de juiste externe SSD voor jouw Mac. Hierbij houd ik rekening met jouw budget en de vereisten van jouw specifieke Mac-model.

Als je eenmaal de juiste SSD hebt gekozen, zal ik je helpen bij het installeren van de software en het overzetten van je bestanden. Dit kan allemaal op afstand worden gedaan, dus je hoeft je huis niet te verlaten.

Kosten

De kosten voor het helpen bij het installeren van een externe SSD zijn € 100,- excl. btw. Dit is inclusief eventuele vragen of problemen die je hebt over de SSD-migratie.

Let op: de prijs van de externe SSD zelf is niet inbegrepen in deze kosten. Wel adviseer ik je bij welke winkel je de SSD goed kunt kopen.

Reserveer jouw moment in de agenda

Hieronder kun je direct boeken voor een moment dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt kun je me natuurlijk ook even mailen op martijn@applecoach.nl.

Met een externe SSD kun je je Mac razendsnel maken zonder een nieuwe computer te hoeven kopen.

Reserveer nu een afspraak en ik help je graag bij het kiezen van de juiste SSD, het installeren van de software, en het overzetten van al je bestanden en gegevens.