Malware verwijderen van je Mac


Heb je last van malware op je Mac?

Er zijn maar weinig dingen die je dag zo snel kunnen verpesten als een virus of malware op je Mac. Je computer kan opeens traag worden, rare meldingen geven, of zelfs persoonlijke gegevens stelen.

Gelukkig ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb jarenlange ervaring met het opsporen en verwijderen van malware op de Mac.

Wat ik voor je kan doen

Als je denkt dat je Mac geïnfecteerd is met malware, kan ik je helpen met:

  • Het opsporen van de malware;
  • Het verwijderen van de malware;
  • Het controleren van je Mac op andere beveiligingsrisico's;
  • Het adviseren over beveiligingsmaatregelen om toekomstige infecties te voorkomen.

En het goede nieuws is dat ik het op afstand kan doen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het langsbrengen van je Mac.

Kosten

Ik reken een uurtarief van €100,- exclusief btw voor mijn diensten.

Meestal duurt het verwijderen van malware ongeveer één uur. Mocht het echter langer duren, dan zal ik je hier vooraf van op de hoogte stellen.

Reserveer nu jouw afspraak

Boek nu een afspraak in mijn agenda om malware te verwijderen van jouw Mac. Dit kan snel en gemakkelijk online. Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust voordat je boekt.

Waarom je voor mij zou moeten kiezen

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een veilige en gezonde Mac te hebben. Daarom werk ik met de grootste zorg en aandacht aan elke klus, ongeacht hoe groot of klein. Ik zorg er altijd voor dat mijn klanten tevreden zijn met het werk dat ik lever en ik sta klaar om te helpen wanneer dat nodig is.