Hoe ik je kan helpen: Apple Coach


Nu je weet wat een Mac is, waarom je een Mac zou kopen, wanneer je het best een Mac kunt kopen, welke Mac je dan moet kopen en zelfs waar je een Mac kunt kopen heb je er wellicht zelf ook al één aangeschaft: wat nu?

Een nieuwe computer is altijd even wennen, en dat geldt des te meer als dit zelfs je eerste Mac is. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop ik je kan helpen en dat doe ik graag!

Je kunt hier meer over leren op de individuele pagina’s, maar voor een snelle indruk hier de twee methodes waarmee ik je het best kan verder helpen:

  • Apple Coach Nieuwsbrief: een gratis, wekelijkse nieuwsbrief boordevol Apple tips (voor Mac, iPhone en iPad)

  • De Apple Coach Academie: hier vind je onder andere een basiscursus voor de Mac. De beste manier om je nieuwe Mac te leren kennen is door te doen, maar dat kan een beetje spannend zijn. Door cursussen uit de Apple Coach Academie te (in je eigen tempo) te volgen kun je in de video’s precies zien wat er gaat gebeuren, terwijl de teksten perfect geschikt zijn als referentiemateriaal.

    De Academie is bovendien niet beperkt tot alleen de Mac basiscursus, je vindt hier meer dan duizend lessen over verschillende onderwerpen, ook over bijvoorbeeld e-mail; veiligheid & privacy; specifieke programma’s voor de Mac (van Apple, maar ook van andere ontwikkelaars); tips om je Mac schoon te houden en meer.

Kijk rustig even rond en bepaal zelf wat voor jou geschikt is.